Annuleringsregeling

Het kan gebeuren dat jij je na aankoop van een ticket voor het Wildeman Festival bedenkt of door bijzondere omstandigheden tijdens het Hemelvaartsweekend toch iets anders moet doen of verhinderd bent. We begrijpen dat jij je dan alsnog wilt afmelden voor het festival en als het even kan je geld terug wilt. Dat is jouw kant van het verhaal.

Onze kant van het verhaal is a) dat annulering van je deelname voor ons extra administratief werk met zich meebrengt, b) dat we vanaf het moment dat jij je ticket bestelt, zowel bij de inkoop van de catering als de programmering van workshops, rekening houden met je komst en c) dat we het jammer zouden vinden om enerzijds mannen te moeten teleurstellen en anderzijds op het laatste moment toch nog lege plaatsen op het festival te hebben.

Daarom bieden we je de volgende twee mogelijkheden.

1. Je vraagt UITERLIJK DINSDAG 31 MAART 2020 per e-mail naar johan@wildemanfestival.nl om terugboeking van het bedrag dat je betaald hebt. In dit geval storten wij het betaalde bedrag MINUS € 25 administratiekosten terug op je rekening.

2. Je verkoopt je ticket door aan een andere man en geeft DONDERDAG 30 APRIL 2020 via arjan@wildemanfestival.nl door aan welke man je je ticket hebt doorverkocht en wat zijn e-mail adres is, zodat we je plaatsvervanger twee weken voor het festival per e-mail kunnen informeren over de laatste praktische details. Potentiële andere deelnemers kun je wellicht bereiken via onze pagina’s op Facebook.

Na 31 maart 2020 is er geen restitutie van je deelnemersbijdrage meer mogelijk en kun je alleen gebruik maken van mogelijkheid 2!

Na 30 april 2020 is het niet meer mogelijk om je deelname aan het festival te annuleren!

Klik hier om je aan te melden voor het Wildeman Festival.