Annuleringsregeling

Wat als het Wildeman Festival 2021 niet door kan gaan?

We leven nog steeds in onzekere tijden. Helaas moeten we er daarom rekening mee houden dat (ook) het Wildeman Festival 2021 i.v.m. corona-maatregelen niet door kan gaan. Mocht dit het geval zijn, terwijl jij al wel een ticket hebt gekocht, dan zullen we het Wildeman Festival 2021 naar een andere datum verplaatsen en je vijf alternatieve opties aanbieden:

a) je behoudt je ticket om daarmee deel te kunnen nemen aan het Wildeman Festival zodra dit wel door kan gaan;

b) je behoudt je ticket om daarmee deel te kunnen nemen aan het Free Man Festival dat we in het weekend van 10 – 12 september 2021 organiseren. In dit geval verrekenen we een eventueel prijsverschil tussen je ticket voor het Wildeman Festival en je ticket voor het Free Man Festival.

c) je verzoekt ons om terugboeking van je deelnemersbijdrage minus een gift om de kosten voor de organisatie van het Wildeman Festival te dekken.

d) je verzoekt ons om terugboeking van je deelnemersbijdrage minus € 25 administratiekosten.

e) je verzoekt ons om terugboeking van je volledige deelnemersbijdrage.

.

Wat als het Wildeman Festival 2021 met een beperkt aantal deelnemers door kan gaan?

Mocht het Wildeman Festival 2021 wel door kunnen gaan, maar met een beperkt aantal deelnemers, dan hanteren we de regel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. In dit geval ontvang je van ons per email een bericht of je wel of niet kunt deelnemen. Mocht je in dit geval niet aan het Wildeman Festival deel kunnen nemen, dan bieden we je dezelfde vijf mogelijkheden als hierboven genoemd zijn.

.

Wat als ik toch niet aan het Wildeman Festival kan of wil deelnemen?

Het kan ook gebeuren dat het Wildeman Festival wel door kan gaan, maar dat jij je na aankoop van een ticket voor het Wildeman Festival bedenkt of door bijzondere omstandigheden tijdens het Hemelvaartsweekend toch iets anders moet doen of verhinderd bent. We begrijpen dat jij je dan alsnog wilt afmelden voor het Wildeman Festival en als het even kan je geld terug wilt. Dat is jouw kant van het verhaal.

Onze kant van het verhaal is a) dat annulering van je deelname voor ons extra administratief werk met zich meebrengt, b) dat we vanaf het moment dat jij je ticket bestelt, zowel bij de inkoop van de catering als de programmering van workshops, rekening houden met je komst en c) dat we het jammer zouden vinden om enerzijds mannen te moeten teleurstellen en anderzijds op het laatste moment toch nog lege plaatsen op het festival te hebben.

Daarom bieden we je in dit geval de volgende twee mogelijkheden.

1. Je vraagt UITERLIJK WOENSDAG 31 MAART 2021 per e-mail naar johan@wildemanfestival.nl om terugboeking van het bedrag dat je betaald hebt. In dit geval storten wij het betaalde bedrag MINUS € 25 administratiekosten terug op je rekening.

2. Je verkoopt je ticket door aan een andere man en geeft UITERLIJK VRIJDAG 30 APRIL 2021 via arjan@wildemanfestival.nl door aan welke man je je ticket hebt doorverkocht en wat zijn e-mail adres is, zodat we je plaatsvervanger twee weken voor het festival per e-mail kunnen informeren over de laatste praktische details. Potentiële andere deelnemers kun je wellicht bereiken via onze pagina’s op Facebook.

Na 31 maart 2021 is er geen restitutie van je deelnemersbijdrage meer mogelijk en kun je alleen gebruik maken van mogelijkheid 2!

Na 30 april 2021 is het niet meer mogelijk om je deelname aan het festival te annuleren!

Klik hier om je aan te melden voor het Wildeman Festival.