Annuleringsregeling

Het kan gebeuren dat jij je na aankoop van een ticket voor het Wildeman Festival bedenkt of door bijzondere omstandigheden tijdens het Hemelvaartsweekend toch iets anders moet doen. We begrijpen dat jij je dan alsnog wilt afmelden voor het festival en als even kan je geld terug wilt. De andere kant is dat het aantal mannen dat belangstelling heeft voor het Wildeman Festival groter is dan het aantal mannen dat we op het festivalterrein kunnen huisvesten. De kans is dus groot dat we de laatste weken voor het festival mannen die een ticket willen kopen, moeten teleurstellen. We zouden het zonde vinden – zowel voor die mannen als voor ons zelf – als we enerzijds mannen moeten teleurstellen en anderzijds op het laatste moment toch nog lege plaatsen op het festival hebben.

Daarom bieden we je de volgende drie mogelijkheden.

1. Je verkoopt je ticket door aan een andere man en geeft UITERLIJK WOENSDAG 22 MEI 2019 via arjan@wildemanfestival.nl door aan welke man je je ticket hebt doorverkocht en wat zijn e-mail adres is, zodat we je plaatsvervanger een week voor het festival per e-mail kunnen informeren over de laatste praktische details. Potentiële andere deelnemers kun je wellicht bereiken via onze pagina’s op Facebook.

2. Je laat ons UITERLIJK WOENSDAG 22 MEI 2019 via arjan@wildemanfestival.nl weten dat je door omstandigheden verhinderd bent en volgend jaar naar het Wildeman Festival wilt komen. Dan leggen wij in onze administratie vast dat jij met je ticket voor dit jaar volgend jaar aan het festival kunt deelnemen. En kunnen de lege plek die dit jaar op het festival ontstaat nog aan een andere man aanbieden.

3. Je vraagt UITERLIJK ZATERDAG 7 APRIL 2019 per e-mail naar arjan@wildemanfestival.nl om terugboeking van het bedrag dat je betaald hebt. In dit geval storten wij het betaalde bedrag MINUS € 25 administratiekosten terug op je rekening.

Na 7 april 2019 is er geen restitutie van je deelnemersbijdrage meer mogelijk en kun je alleen gebruik maken van mogelijkheid 1 en 2!

Na 22 mei 2019 is het niet meer mogelijk om je deelname aan het festival te annuleren!

Klik hier om je aan te melden voor het Wildeman festival.