Aanmelden

Via onderstaande knop (met de tekst “bestel nu tickets”) kun je – zolang de voorraad strekt – een ticket bestellen en met behulp van i-Deal (Nederland) of MisterCash (België) betalen.

Door je aan te melden voor het Wildeman Festival verklaar je als deelnemer in te stemmen met onze spelregels en annuleringsregeling

De eerste 30 mannen die zich aanmelden krijgen een early bird korting van € 30. Gebruik daartoe, voordat je afrekent, de kortingscode “wildeman2020”.

Let bij het selecteren van je ticket(s) op het volgende:

1. Je leeftijd: 18 – of 18 +. Mannen van 18 jaar of jonger krijgen € 100 korting op de deelnemersprijs.

2. Hoe je wilt overnachten: Een basis-ticket geeft je het recht om in je eigen tent, camper of caravan op het kampeerterrein te overnachten. Wil je in een bed in een van de slaapkamers in Het Zonnehuis overnachten? Dan dien je hiervoor een aanvullende ticket te kopen.

3. Medewerkers krijgen t.z.t. per e-mail een link toegestuurd naar een speciale ticket voor medewerkers. Zij hoeven dus geen basis-ticket te kopen. Wil je als medewerker in een bed in een van de slaapkamers van Het Zonnehuis overnachten? Dan dien je hiervoor ook een aanvullende ticket te kopen.

.