Aanmelden

In verband met de maatregelen die de rijksoverheid heeft genomen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen, hebben we het Wildeman Festival 2020 geannuleerd. Vanaf heden is het dus niet meer mogelijk om tickets voor het Wildeman Festival 2020 te bestellen. T.z.t. vind je hier informatie voor het bestellen van tickets voor het Wildeman Festival 2021.

Via onderstaande knop (met de tekst “bestel nu tickets”) kun je – zolang de voorraad strekt – een ticket bestellen en met behulp van i-Deal (Nederland) of MisterCash (België) betalen.

Door je aan te melden voor het Wildeman Festival verklaar je als deelnemer in te stemmen met onze spelregels en annuleringsregeling

Let bij het selecteren van je ticket(s) op het volgende:

1. Je leeftijd: 18 – of 18 +. Mannen van 18 jaar of jonger krijgen € 100 korting op de deelnemersprijs.

2. Hoe je wilt overnachten: Een basis-ticket geeft je het recht om in je eigen tent, camper of caravan op het kampeerterrein te overnachten. Wil je in een bed in een van de slaapkamers in Het Zonnehuis overnachten? Dan dien je hiervoor een aanvullende ticket te kopen.

3. Medewerkers krijgen t.z.t. per e-mail een link toegestuurd naar een speciale ticket voor medewerkers. Zij hoeven dus geen basis-ticket te kopen. Wil je als medewerker in een bed in een van de slaapkamers van Het Zonnehuis overnachten? Dan dien je hiervoor ook een aanvullende ticket te kopen.

.