Aan-geraakt worden – Johan Meijen

Het Wildeman Festival geeft je de mogelijkheid om op reis te gaan en het diepere zelf van je man-zijn te ontdekken. Je kunt daarbij geraakt worden en er kan de behoefte ontstaan dit verder te onderzoeken en te integreren.

Ik werk met je lichaam, waarbij je aan-geraakt wordt, afgestemd op wat er voor jou nodig is. Het doel is om je zelfhelend vermogen te stimuleren. Dit kan betekenen dat je diep ervaart dat je lichaam een heerlijk huis is om ontspannen in te wonen. Een thuis komen bij jezelf, om van daaruit de wereld nieuw tegemoet te treden.

Tijdens het festival gebruik ik primair technieken vanuit Rebalancing en Trager. Waar nodig aangevuld met methoden vanuit Somatic Experiencing, counseling- en zelfonderzoek.

Ik werk met de massagetafel, en afhankelijk van de behoefte, werk ik op de blote huid of over de kleren heen.

Graag een grote (hand)doek meenemen voor op de massagetafel.

 

Wie is Johan?

Sinds 2007 heb ik een eigen praktijk voor lichaamswerk en bewustzijn. Mijn eigen proces is mede geïnspireerd door het boek “De terugkeer van de koning”, het boek voor mannen over liefde, lust en leiderschap. Het samen zijn met mannen brengt voor mij broederschap en veiligheid die terug gaat naar de oude rituelen. Graag wil ik mannen helpen om hun eigen plaats in te nemen en vanuit het hart te leven.

06 190 79 980

johan@meijen.nl

www.rebalancer.eu

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van 1-op-1 sessies.